78369
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- jkala --- 3. 6. 2002
Re: repka a spol. (1126)
Také jsem nevěděl, že se ta látka? či co je to jmenuje brassiny. Mám prosbu: můžete o tom sdělit něco bližšího, např.: jak je obsah ovlivněn skladováním, nebo zákaznicky požadovanými úpravami pastování, rozpouštění teplem...) jsou brasiny obsaženy v pylových zrnech v medu, či v nektaru, nebo vznikají až zpracováním nektaru včelami v lidském těle působí jako antioxydant či jinak? Děkuji Josef Kala pepa.kala/=/volny.cz http://gw.dup.cz/vcelam/cejka/index.html
----- Original Message ----- From: Antonin PRIDAL <apridal/=/mendelu.cz> To: Vcelarska konference <vcely/=/v.or.cz> Sent: Monday, June 03, 2002 2:08 PM Subject: Re: repka a spol.
> Jde o tzv. brassiny. > > *AP* > > > A slyšel jsem, že západní Evropa baží po řepkovém medu. Brukvovité (řepka > i > > hořčice a td.) obsahují nějaký "ehmm tento" co má preventivní > protirakovinné > > účinky. Tak teď všichni chtějí řepkový med. :-))) > > >
--- Odchozí zpráva neobsahuje viry. Zkontrolováno antivirovým systémem AVG (http://www.grisoft.cz). Verze: 6.0.351 / Virová báze: 197 - datum vydání: 19.4.2002
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 1186
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu