78079

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Jan Čáp (e-mailem) --- 15. 11. 2005
Kyselení medoviny (13044) (13046) (13054) (13064) (13065) (13076) (13080) (13081) (13082) (13085) (13086) (13087) (13107)

V knize "Mad About Mead!" doporučuje autorka použít pro okyselení roztoku
medu následující směs kyselin:

25% - kyselina citronová
30% - kyselina jablečná
45% - kyselina vinná

v množství 7 až 8 g na litr roztoku, což prý dá ve výsledné medovině 5 až 7
g na litr

Honza Čáp

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 13112


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:pan Josef Jiří Menšík - Re: velky po?et rozto??
Předchozí:Eman - Re: velky po?et rozto??


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu