78508

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Milan (194.212.180.122) --- 20. 11. 2005
medovina

K výrobě medoviny jsem použil Dolské kvasinky a medovina kvasila intenzivně dva měsíce.Jenže nyní není sladká.Dosladil jsem medem který jsem rozpustil v dokvašené medovině.Teď med který jsem dodal pomalu klesá ke dnu.Máte zkušenosti s doslazováním medoviny?
Milan

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 13200


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Eman - Re: medovina
Předchozí:J.Horký - Re: Mezerníky






Klikněte sem pro nápovědu