78405
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Gustimilián Pazderka (e-mailem) --- 15. 2. 2006
Re: panensk? soue (14638) (14666) (14667) (14674) (14677)
Od: Radek Krusina:
> Chtěl bych se zeptat, kdo vlastně máte osobní zkušenosti s tím, že z > tmavých souší je med jiné chuti nebo barvy než ze světlých? .....
K tomu žádnou zkušenost nepotřebuješ. Stačí, když si ohřeješ vodu na 30 - 35° a vyzkoušíš takové " čisté" souše nějak vyprat. Po takových 10 kusech ti bude vizuálně jasné, co se dostává do takového medu. A hlavně tu vodu ochutnej. Potom ten smrad (ocas) dokážeš identifikovat v medu snadněji.
_gp_ http://vindex.ic.cz
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 14679
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu