78083

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Jan Cervenka (e-mailem) --- 3. 8. 2006
Re: cukernatění medu (17852) (17862) (17872) (17878)

Dne čtvrtek 03 srpen 2006 08:20 Radim Polášek napsal(a):

> ztekucuje v tepelných komorách, co se týká druhého konce, uľ dávno jsem si
> ověřil, ľe med uloľený do mrazničky zůstává tekutý (omezeně dlouhou dobu po
> rozmraľení).
> Nabízí se otázka, jak moc by bylo náročné skladovat med pár měsíců při
> nějaké teplotě těsně nad nulou, kdy by med zůstal tekutý.

V OVP psali o velkovcelari, ktery ma velke mnozstvi sousi a velky mrazak, kam
veskerou produkci odvazi, pres zimu, kdy ma cas tak teprve vytaci. Tvrdil
tam, ze se mu to vyplati (zvlada to sam). Po rozehrati je pry med tekuty jako
pred zmrazenim.

Honza

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 17889


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Kvasnička Karel Mgr .((Plzeň-město)) - Nevytočitelný med
Předchozí:Radim Polášek - Re: cukernatění medu


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu