78660
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Bučková Markéta (88.146.5.72) --- 25. 11. 2006
Re: Senzorické hodnocení medu (78)
Dobrý den,
jsem studentkou 4. ročníku na VŠ T.Bati ve Zlíně, fakulty technologické. V tomto semestru navštěvuji semináře předmětu zvaného SENZORICKÉ HODNOCENÍ POTRAVIN. Jako seminární práci jsem si vybrala senzorické hodnocení medu. Ráda bych se vás zeptala, zda jsou přesně popsány senzorické parametry hodnocení medu (jako je barva, konzistence, chuť), podle kterých lze senzoricky vyhodnotit kvalitu medu. Pokud ano, zašlete mi je prosím na můj mail, moc byste mi tímto pomohli při mém vypracování seminární práce. Předem děkuji za ochotu.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 19413
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu