78079

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Pavel Votrubec (e-mailem) --- 26. 11. 2006
Re: Senzorické hodnocení medu (78) (19413)

Kontaktuj Včelařský Výzkumák v Dole. http://www.beedol.cz/beedolcz.html

O kvalitě medu existuje česká norma.

Pavel


----- Original Message -----
From: "Bučková Markéta" <marpep/=/seznam.cz>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Saturday, November 25, 2006 2:36 PM
Subject: Re: Senzorické hodnocení medu


> Dobrý den,
> jsem studentkou 4. ročníku na VŠ T.Bati ve Zlíně, fakulty technologické. V
> tomto semestru navštěvuji semináře předmětu zvaného SENZORICKÉ HODNOCENÍ
> POTRAVIN. Jako seminární práci jsem si vybrala senzorické hodnocení medu.
> Ráda bych se vás zeptala, zda jsou přesně popsány senzorické parametry
> hodnocení medu (jako je barva, konzistence, chuť), podle kterých lze
> senzoricky vyhodnotit kvalitu medu. Pokud ano, zašlete mi je prosím na můj
> mail, moc byste mi tímto pomohli při mém vypracování seminární práce.
> Předem děkuji za ochotu.
>


--------------------------------------------------------------------------------


_______________________________________________
Konference Vcely
Vcely/=/v.or.cz
http://v.or.cz/cgi-bin/mailman/listinfo/vcely

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 19428


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Jakub - ...krásné počtení...
Předchozí:Vladimír Navrkal - Re: Roztoèí


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu