78660
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Pavel Votrubec (e-mailem) --- 26. 11. 2006
Re: Senzorické hodnocení medu (78) (19413)
Kontaktuj Včelařský Výzkumák v Dole. http://www.beedol.cz/beedolcz.html
O kvalitě medu existuje česká norma.
Pavel
----- Original Message ----- From: "Bučková Markéta" <marpep/=/seznam.cz> To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Saturday, November 25, 2006 2:36 PM Subject: Re: Senzorické hodnocení medu
> Dobrý den, > jsem studentkou 4. ročníku na VŠ T.Bati ve Zlíně, fakulty technologické. V > tomto semestru navštěvuji semináře předmětu zvaného SENZORICKÉ HODNOCENÍ > POTRAVIN. Jako seminární práci jsem si vybrala senzorické hodnocení medu. > Ráda bych se vás zeptala, zda jsou přesně popsány senzorické parametry > hodnocení medu (jako je barva, konzistence, chuť), podle kterých lze > senzoricky vyhodnotit kvalitu medu. Pokud ano, zašlete mi je prosím na můj > mail, moc byste mi tímto pomohli při mém vypracování seminární práce. > Předem děkuji za ochotu. >
--------------------------------------------------------------------------------
_______________________________________________ Konference Vcely Vcely/=/v.or.cz http://v.or.cz/cgi-bin/mailman/listinfo/vcely
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 19428
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu