78660
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Lukáš Musil (89.102.25.252) --- 27. 3. 2007
medovina
Dobrý den,rád bych Vás požádal o několik rad.Rád bych si s dědou zkusil připravit medovinu.Nicméně jsem absolutní začátečník,takže jakákoli rada je pro mě cenná.
1)v konfereni jsem četl, že někdo používá pro stálou teplotu termokomoru,jde o to,že z informací, které jsem se dočetl je teplota při kvašení (stálá teplota) dost důležitá.Mohl by mi někdo napsat příklady míst v rodinném domku,kde toho docílil,doopravdy nevím,kam ji dát,když nebudu přemýšlet o speciální komoře, kterou bohužel nemám,nebo je možné použít nějakou skříň nebo něco co by se dalo odizolovat?
2)co se týče kvasinek, chtěli jsme na doporučení jednoho známého použít hlubokoprokvašující kvasinky.Jaký je rozdíl mezi nimi a těmí obyčejnými?
Děkuji za jakoukoli pomoc,
S pozdravem, Lukáš Musil
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 21802
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu