78400
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Antonin Foltyn (e-mailem) --- 3. 6. 2007
Re: V?kup medu v sou?asnosti (23045) (23046) (23047) (23048) (23055) (23061)
>Stářím ztrácí bohužel na kvalitě. >Přibývají v něm časem ty samé nechvalné chemické mrchy jako při >přehřátí....Jen nevím jak rychle...
>Pavel
>----- Original Message ----- >From: "Antonin Foltyn" <Tonda001/=/seznam.cz> >To: <vcely/=/v.or.cz> >Sent: Sunday, June 03, 2007 1:56 PM >Subject: Re: V?kup medu v sou?asnosti
>>>Nevím jak to má vyvrátit fakt, že med pomalu s časem ztrácí na kvalitě, >>>jinak řečeno je s časem poškozován.
>>Pokud má med odpovídající kvalitu a dodržují se pravidla skladování, tak >>bych se opovážil tvrdit že se i po 2-3 letech nezmění jeho vlastnosti ;-)
>>Foltýn
______________________________________________________________
Tím máte na mysli hodnotu HMF, tuhle věc jsem opomenul...
Foltýn ______________________________________________________________
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 23075
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu