78683
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Ondra (77.236.209.145) --- 5. 8. 2007
Medovina
Dobry den, zkousim vyrabet 30 litru medoviny, ale mam s tim nejake trable. Poradite mi prosim nekdo? Zakvas byl v porad kalny po stranach sli bublinky a po zamychani penil. Ale kdyz sem to smychal s prevarenym medem a vodou a pridal zivnou sul podle navodu a uzavrel, tak to vubec nechce bublat :-( Tak bych se chtel optat, za jak dlouho by se to melo rozbublat a jak asi hodne to pak bubla? Treba rybizove vino mi tedy bublalo hodne asi jedna bublinka zhruba behem 2-3 sekund. Je to u medoviny stejne?? Netusite proc mi to po 2 dnech nechce bublat??
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 24146
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu