78147

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Radim Polášek (e-mailem) --- 4. 2. 2009
Re: Prodej (33877) (33879) (33906) (33916) (33924) (33925) (33929)

Od cca 12 % se kvasinky přestávají množit a zpomalují svou činnost, 14 -
16 - možná i 18 % lihu hynou. Řekl bych ale, že 18 % medovina se už dělá
běžně přilitím lihu do méněvykvašené medoviny. Někde tam je rozdělení mezi
kvašené nápoje a likéry.

R. Polášek

----- Original Message -----
From: <Josef.Mensik/=/seznam.cz>
To: <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Wednesday, February 04, 2009 7:27 AM
Subject: Re: Prodej


To přirozeným kvašením snad nejde ani vyrobit. V takovém prostředí kvasinky
nepřežijí. Kdysi sjme se učily 14%

Pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: M?ra.P <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: Re: Prodej
> Datum: 04.2.2009 07:04:33
> ----------------------------------------
> Já jsem slyšel od výrobce medoviny že do 15% alkoholu není třeba mít na
> lahvích kolky a tu díš platit daň.Nad 15% už se musí.Proto se drží na 14%
a
> nepotřebuje žádný kolky a daně.Mě osobně ale nechutná.Mám rád kolem 18% ta
> už hřeje jak má.
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 33930


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Radim Polášek - Re: Prodej
Předchozí:Josef.Mensik - Re: Prodej


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu