78275

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Zdeněk HB (86.61.225.7) --- 8. 1. 2010
Ohřívání medu.

Dobrý den,
chystám se k výrobě jednoho demižonu medoviny.Některé návody
doporučují med převařit, některé převaření neuvádí.
Chtěl bych se zeptat do jaké míry zničím zdraví prospěšné látky v medu při zahřátí medového roztoku na 70°C a při jaké teplotě se vysráží bílkovina ?
Díky Zdeněk HB

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 39796


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:pavel - Re: protahovačka
Předchozí:Petr - kolky






Klikněte sem pro nápovědu