78508
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Menšík Josef --- 13. 1. 2004
Re: Medovina (4866)
sám mám skušenosti ža na medovinu není třeba rostok vařit . Mám takové recepty doma. Medovina je kvašený nápoj tak jako víno. ale vtromto případě bych to nechal přejít varem aby se zničily divoké kvasinky. Jejich konkurenci ušlechtilé nepřekonají Pepan
----- Original Message ----- From: "Kristl Pavel" <Kristl/=/oez.cz> To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Monday, January 12, 2004 1:48 PM Subject: RE: Medovina
Zkvašený med v zásadě nevadí, ušetří se tím práce kvasinkám. Nesmí však mít žádnou pachuť. Té se nezbavíš ani po překvašení na medovinu. Jinak osobně zastávám názor, že dobrá medovina se může vyrobit jedině z dobrého medu. Ale je to taky otázka celkového množství, které vyrábím. Pavel
> ... Je to asi na vylití, ale nešla by z toho uvařit medovina?
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 4877
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu