78264

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



NitraM (94.113.9.159) --- 9. 6. 2011
Medovina zastudena

Přeji dobrý den. Chtěl jsem se zeptat někoho, kdo má zkušenost s výrobou medoviny zastudena, jestli kromě fáze vaření a sbírání pěny je stejný postup jako u medoviny vařené. Použité kvasinky jsou stejné? Díky za případnou odpověď.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 52691


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:B.Tichý - Re: skleněný úl
Předchozí:gp - Re: Velký obsah vody v řepkovém medu






Klikněte sem pro nápovědu