78268

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Radek (88.100.66.7) --- 11. 6. 2011
Re: Medovina zastudena

Prosím Vás, můžete mě poradit?
Letos jsem chtěl poprvé vyzkoušet výrobu medoviny, a koupil jsem si Dolské hluboko-prokvášející kvasinky. Podle návodu jsem připravil zákvas, a dnes ráno po jeho kontrole zjišťuji, že asi nekvasí, ale na jeho povrchu se vytváří plíseň. Je to normální proces, nebo je někde chyba??

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 52718


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující: - Re: matky
Předchozí:Josef.Mensik - Re: Medovina zastudena






Klikněte sem pro nápovědu