78272

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



R. Polášek (85.71.180.241) --- 25. 10. 2011
Re: ztekucovani medu (54591) (54593) (54596) (54598) (54599) (54600) (54601) (54603) (54604) (54605) (54611)

Ztekucování medu je vždycky kompromis. I když se ztekucuje nejšetrnějším možným způsobem, v komoře teplým vzduchem a použije nejnižší možná teplota, těch 45 st C. Vždycky nějaká část toho medu je delší dobu, hodiny na teplotě 45 nebo dokonce vyšší a rychle tak stárne. Takže během toho ztekucování med jakoby zestárne, řekl bych minimálně o měsíce.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 54612


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:KaJi - LOGAR
Předchozí:petr - Re: ztekucovani medu


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu