78125

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



gupa (93.92.52.23) --- 13. 8. 2022
Re: 1 D (75967) (75992) (75995) (75996) (75998) (75999) (76001) (76002) (76004) (76007) (76008) (76009) (76012) (76014)

Tak jestli to je na mně, tak systém rozbor na rezidua jako důkaz uznal a to tuším třikrát po sobě a Včelpo tak šlo do kytek.<

To nebylo na tebe Radime, všeobecně, o padělání z cukrování medu. Padělatelé medu mají několik charakteristik, dokonce lze jednoduše senzoricky dnes i padělek snadno odlišit, protože se med často přímo shoduje s chutí cukru, je bez včelích aditiv ikdyž tam na oko jsou přidávány. Také jsem si všiml že se změnila medová směrnice EU, povoluje med pekařský povoluje med filtrovaný, ... hlavní charakteristikou je že padělaný med vyhovuje po vech stránkách předpisům o medu jaký má být, takže jsou vždy o krok nap před což ukazuje, (dnes opět takový oprášený termín) což ukazuje nato, že baliči medu přímo kolaborují s laboratořemi co takový med analyzují a kolaborují s lidmi co by měli dělat svou práci dohledu nad takovým medem.

Prostě ideální doba pro padělatele medu. Vše lze jak vidno domluvit. Hlavní jsou peníze.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 76023


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:gupa - Re: 1 D
Předchozí:JosPr - Re: 1 D


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu