78079

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



gupa (93.92.52.23) --- 22. 12. 2022
Re: Margarín (76453) (76454) (76455) (76456) (76457)

Gupo, nepochopil jsi přesně otázku. Bavíme se o možnosti konzumovat včelí vosk nebo parafín jako potravinu, maximálně mírně upravenou. <

Oto nejde jak upravenou, jestli je možnost nějakým způsobem vosk dát do potraviny, protože lidi sní hodně a mít něco z vosku by měla být v podstatě delikatesa. Jestli je nějak složité upravit včelí vosk na margarin, tak stím se jaksi počítá. I např víno není nijak jednoduché vyrobit, tedy jestli nejde o víno alá šumák, co nyní frčí ve velkém a hrozně lidem chutná čím hezčí je etiketa, čím více stojí a čím hezčí je lahev.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 76458


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující: - MKZ 23
Předchozí:R. Polášek - Re: Margarín


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu