78432

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Pepe (109.81.82.128) --- 17. 10. 2024
kyselina števelova proč cukr ?

proč se micha pri pripravě do kyseliny čtavelove na pokap cukr ? včely ji přece nemusi jist a leptat si tělo ze vniř. Kyselina by přece měla pusobit kontaktně. Mužete mi to prosim nekdo vysvětlit ? Děkuji Pepe

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 78410


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující: - Re: kyselina števelova proč cukr ?
Předchozí:gupa - Re: Medová expertní skupina EU - Evropská komise






Klikněte sem pro nápovědu