78432

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



gupa (93.92.52.23) --- 22. 10. 2024
Re: kyselina števelova proč cukr ? (78410) (78411) (78412) (78413) (78414) (78415) (78416) (78418) (78419)

Gupo, včela neinvertuje sacharózu kyselinou, ale svými enzymy.<
To jsem napsal kde? Nebo se Tě zeptám, co ovlivňuje produkci těchto enzymů, co živí nebo omezuje produkci žláz které ty enzymy produkují? Jaké to jsou enzymy, včetně nevčelích metabolitů podílející se na kooexistenci s medem (úlová mikrobiologie) Včelstvo a její dutiny v kterých žije a produkty vč. biofilmů které to včelstvo obklopují, jsou bioindikátory životního prostředí. Dojde člověk, změní okolí a vnitřek úlu a to za účelem produkce medu. Musí přemýšlet o tom, co se děje při jeho činnosti dále. Jenže to nechápe nebo neumí pochopit nebo jen nechce chápat aby byl v pohodě z toho, co se zřejmě děje.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 78423


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:R. Polášek - Re: kyselina števelova proč cukr ?
Předchozí:Pavel - Re: Jiná cesta


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu