78674
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Nezbeda Martin ( alias NezMar ) --- 2. 2. 2005
Re: obsah alkoholu v medovině (8407) (8408) (8409) (8411) (8412) (8422) (8498) (8499) (8500)
Právě ten problém řeším - vyčítám si, že jsem nezajistil dost vysokou teplotu. Ale i když jsem vyráběl kvas tak se mi nechtěl rozjet i když byl v laboratorním termostatu. Tak to chci napravit nějakými obyčejnými kvasinkami. uvídíme ... a co vy ?
> V podstatě máš pravdu, kdyby kvasinky pracovaly se 100% účinností. Žel > poslední dobou mám k Dolským kvasinkám silné výhrady, roztok nijak výrazně > nebublá a konečný výsledek je hodně sladký a alkoholu je málo. Kdyby se > jednalo jen o mě tak si řeknu že umím ..., ale děje se tak i u mých > známých > a tak nevím co si o tom myslet. To i obyč. droždí vyrobilo v dřívějších > pokusech víc stupňů. Jaký je váš názor??? Zdraví R. Stonjek > > > -- > Příchozí zpráva neobsahuje viry. > Zkontrolovßno Antivirovým systémem AVG. > Verze: 7.0.289 / Virová báze: 265.8.2 - datum vydání: 28.1.2005 > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 8502
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu