78674
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Dušan --- 3. 2. 2005
Re: obsah alkoholu v medovině (8407) (8408) (8409) (8411) (8412) (8422) (8498) (8499) (8500) (8502) (8507)
Túto sezónu som s dobrými výsledkami použil chladnomilné hlbokoprekvášajúce kvasinky zakúpené v špecializovanom obchode s vinárskymi potrebami(doporučená teplota kvasenia nad 14 st. C - v skutočnosti bola aj 12 st. C). Búrlivé kvasenie malo nádherný priebeh - šumenie šampanského bez tvorby peny. Odpadli mi problémy s dodržiavaním teploty. Obsah alkoholu je aj pri degustácii cítiť, že je vyšší (potvrdené meraním hustoty).
Dušan.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 8509
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu