78674
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Jan Vencl --- 3. 2. 2005
Re: obsah alkoholu v medovině (8407) (8408) (8409) (8411) (8412) (8422) (8498) (8499) (8500)
Jsem opravdu velký začátečník, ale loni se mi medovina z dolských kvasinek povedla a letos to stálo za prd. Je pravda že jsem se tomu nevěnoval, ale asi stejně jako loni a vyšel mi z toho úžasný ocet. Aspoň jsem se ale poučil z chyb. A navíc asi příště vyzkouším ty kvasinky chladnomilné. Tak uvidím...
> V podstatě máš pravdu, kdyby kvasinky pracovaly se 100% účinností. Žel > poslední dobou mám k Dolským kvasinkám silné výhrady, roztok nijak výrazně > nebublá a konečný výsledek je hodně sladký a alkoholu je málo. Kdyby se > jednalo jen o mě tak si řeknu že umím ..., ale děje se tak i u mých známých > a tak nevím co si o tom myslet. To i obyč. droždí vyrobilo v dřívějších > pokusech víc stupňů. Jaký je váš názor??? Zdraví R. Stonjek > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 8516
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu