78163

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



HUBAČ Radek (e-mailem) --- 1. 3. 2005
Re: medovina (9042)

pravdepodobne to kvasilo za nizke teploty, bez živne soli, nebo mozna moc
medu, zakl. pomer 35-40kg na 100l medoviny.
Jinak nevim. Odstranit by se to mohlo delsim lezenim ve studenem sklepe. Je
to cire?
Radek
----- Original Message -----
From: "havl?k" <e-mail/=/nezadan>
To: "V?ela?sk? mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Monday, February 28, 2005 9:14 AM
Subject: medovina


> Tak jsem začal požívat tu svoji.Trochu alkoholu tam je, sladké je to
> hodně,
> neslepnu po tom, ale co mi trochu vadí je chuť po chlebu,nebo tak
> nějak.Asi
> je to chuť těch kvasnic.Jak to mohu odstranit?

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 9101


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:B. Svoboda - Re: Přípravek APIINVERT
Předchozí:HUBAČ Radek - Re: P??pravek APIINVERT


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu