78432

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Miroslav Jakuš (e-mailem) --- 10. 6. 2005
RE:

Domnívám se, že jednodruhový akátový med obvykle nekrystalizuje.

Mirek

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 10831


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Josef Šamalík (e-mailem) --- 10. 6. 2005
Re: RE:

..myslím, že odpověď zbytečně komplikujete, byť je to věcně správně.
Pokud bydlíš tam kde není akátový med, napiš to jak jsi to vymyslel, pokud v Tvé oblasti akát je, doplň "Jedinou výjimku tvoří akátový med", nebo něco podobného.

jose

> Domnívám se, že jednodruhový akátový med obvykle nekrystalizuje.
>

>
Jen bych soplni- podle druhu za různě dlouhou doubu


>> Pekny den, chci se zeptat zda muzu pri prodeji medu pouzit na letak tuto
>> vetu: "Nebojte se zkrystalizovaného medu každý med zkrystalizuje, je to
>> záruka jeho pravosti." Jde mi o to zda je to skutecne tak, abych neklamal
>> zakazniky. diky
____________________________________________________________
http://www.listicka.cz

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 10833


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu