78432

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Milan Čáp (e-mailem) --- 22. 7. 2005
Re: rada

>Mám s eprosinem jiný problém. Zdá se mi, že ten medomet je stále tou barvou
>cítit. A to jsem to natíral před 2 lety. Nevím, jestli jsem dal moc
>tužidla,nebo naopak.
>Jaké s tím máte zkušenosti.

S eprosinem zkušenosti nemám, ale letos jsem použil Bisil na buben medometu
a je cítit i po asi 2 měsících.

Myslím si že eprosin bude náchylnější k praskání, už z toho důvodu, že
nanesená vrstva bude asi tlustší a výsledný povrch bude tvrdší.

Namáte někdo zkušenosti s dotěsněním spár u nerezového medometu? př. Vodička
k tomu používá nějaký transparentní tmel podobný silikonu, který je prý
určen pro přímý styk s potravinami. Nevíte někdo co je to za tmel a kde se
dá sehnat?

Díky.

Milan Čáp


Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 11519


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
vcelar (82.96.100.100) --- 22. 7. 2005
Re: rada

Taky jsem natiral Bisilem, ale ma, rekl bych, spatnou prilnavost (alespon na pocinovany plech). Atest pro primy styk s potravinami a pitnou vodou ma ale nove i obycejny (a levny) Balakryl (ovsem jen bily odstin).
Viz tez:
http://www.balakryl.cz/index.aspx?idProduktu=11
nebo primo certifikat pro styk s potravinami:
http://www.balakryl.cz/Files/Produkty/E-Synergy/V2045Cpotraviny.zip

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 11528


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu