77437

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Robert Zacek (e-mailem) --- 19. 11. 2005
Re:Medovina

Já bych ti poradil studenou cestu nepoužívat. Vhodnější by měl být vždy květový med, nejen proto že je levnější a je ho mnohem víc. O kvasinkách tu již bylo napsáno dost, ale obyčejné droždí se dá taky použít. Poměry ředění si najdeš snadno ve vyhledávači.
Robert

> ------------ Puvodni zprava ------------
> Od: Jarom?r Kouck? <jkoucky/=/mybox.cz>
> Predmet: Medovina
> Datum: 17.11.2005 16:27:18
> ----------------------------------------
> Kdo poradí jak vyrobit medovinu studenou cestou,jaký med je nejvhodnější a
> jaké kvasinky použít.Děkuji.
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 13176


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu