78508
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- tata --- 19. 7. 2002
Re: Antwort: Re: cena cukru a jeho vlastnosti
vápnem se cukr bělí. průsvitný je vyroben začátkem cukrovarnické sezóny bílý je z pozdější doby a pokud již řpa zmrzla tak nejde do ůplné čbělosti vyčistit vůbec.
Pepan
----- Original Message ----- From: <M.Osusky/=/fritz-gmbh.de> To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Friday, July 19, 2002 10:03 AM Subject: Antwort: Re: cena cukru a jeho vlastnosti
Logicky by mala byt vyššia sladivost v jemnom. V hrubom je viac vápnika. / aby dosiahli väčšie zrna /. Ten rozdiel 7% vsak povazujem za prehnaný.
Matej
<U kterého cukru je vyšší?
>>Samozřejmě, že chuť je jiná a také sladivost je jiná tj. kolega vinař naměřil rozdíl v cukernatosti jemného a hrubého cukru okolo 7 %. Počítejte už sami :
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 1470
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu