78508
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- (e-mailem) --- 17. 8. 2006
RE: Uchovavani vosku - nezatížený vosk
Já bych si ho považoval také, "ale" poraď kdo mě zpracuje mých deset kilo tohoto vosku samostatně nebo k čemu ho použít aby se využilo jeho nezávadné kvality
Pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Josef Kala <pepa.kala/=/volny.cz> > Předmět: RE: Uchovavani vosku > Datum: 16.8.2006 22:05:24 > ---------------------------------------- > Vosk je třeba znovu přetavit v destilované, nebo čerstvé dešťové vodě, > nechat pomalu nejlépe přes noc ztuhnout. Já nádobu s roztaveným voskem > přikryji starou dekou, aby to chladlo co nejpomaleji. Další den voskový > koláč vyjmu a důkladně ze spodku odstraním nečistoty. Takové koláče pak > skladuji bez obalu volně ve skříni. > Navrch koláče vyryji datum a zda jde o vosk z víček a trubčiny a nebo o vosk > ze starších souší. > Těch voskových koláčů z víček a trubčiny si považuji - nejsou v nich zbytky > léčiv. > > Pepa Kala > > > -----Original Message----- > From: m [mailto:e-mail/=/nezadan] > Sent: Wednesday, August 16, 2006 9:20 PM > To: Včelařský mailing list > Subject: Uchovavani vosku > > Před několika týdny jsem ve vodě vyvařil trochu vosku a je z toho kolečko > (podle formy hrníčku). Uložil jsem to do mikrotenového sáčku a schoval na > regál a teď vidím, že je vosk pokryt místy plísní. Co s tím? Jak zabránit > plísni napadnutí vosku? > > > __________ Informace od NOD32 1.1709 (20060816) __________ > > Tato zprava byla proverena antivirovym systemem NOD32. > http://www.nod32.cz > > > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 18266
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
| - Radim Polášek (e-mailem) --- 17. 8. 2006
Re: Uchovavani vosku - nezatížený vosk
Do propolisových mastí. VUVČ http://www.beedol.cz/ vykupuje čistý vosk pro potravinářské účely, zároveň prodává vosk pro vymazavání pečicích plechů
----- Original Message ----- From: <> To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Thursday, August 17, 2006 11:28 AM Subject: RE: Uchovavani vosku - nezatížený vosk
Já bych si ho považoval také, "ale" poraď kdo mě zpracuje mých deset kilo tohoto vosku samostatně nebo k čemu ho použít aby se využilo jeho nezávadné kvality
Pepan
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 18270
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
| - (e-mailem) --- 17. 8. 2006
Re: Uchovavani vosku - nezat??en? vosk
ale vykupují jen srdíčka a trubčinu vše netavené . Už jsem se o to zajímal
pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Radim Pol??ek <polasek/=/e-dnes.cz> > Předmět: Re: Uchovavani vosku - nezat??en? vosk > Datum: 17.8.2006 13:38:48 > ---------------------------------------- > Do propolisových mastí. VUVČ http://www.beedol.cz/ > vykupuje čistý vosk pro potravinářské účely, zároveň prodává vosk pro > vymazavání pečicích plechů > > ----- Original Message ----- > From: <> > To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz> > Sent: Thursday, August 17, 2006 11:28 AM > Subject: RE: Uchovavani vosku - nezatížený vosk > > > Já bych si ho považoval také, "ale" poraď kdo mě zpracuje mých deset kilo > tohoto vosku samostatně nebo k čemu ho použít aby se využilo jeho nezávadné > kvality > > Pepan > > > > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 18276
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu