78432
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- Radim Polásek (e-mailem) --- 12. 9. 2006
Re: Re:domácí výroba ko1e pro medomet.Re: Vyvaoování vosku
Ano a ne. Casem vzdy dojde pri nejaké nepozornosti k tvrdému kontaktu treba rámku nebo neceho jiného s povrchem medometu a potom vzniknou skrábance az do plechu. Aby se daly spravit potravinárskou barvou, musí být medomet cistý, místo kolem skrábance suché a odmastené a po oprave musí nejakou dobu, týden az mesíc vyprchávat zbylá redidla z barvy. Taky se obvykle doporucuje zaschlou barvu pred prvním vytácením umýt vodou. Takze behem sezóny obvykle skrábance opravit nejde.
R. Polásek
----- Original Message ----- From: "m" <vcelarstvi/=/yahoo.com> To: "Včelařská konference" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Tuesday, September 12, 2006 9:12 AM Subject: Re: Re:domácí výroba ko1e pro medomet.Re: Vyvaoování vosku
> Kdyz se to natre potravinarskym lakem tak je po problemu nebo ne? Urcite to vyjde levneji nez porizovat nerez. > > Radim Polášek <> wrote: > Jinak nic bych nedal za to, že ty historické medomety, třeba > http://vcelarskenoviny.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_id=86 > mají vesměs plášť z zinkového plechu stejně jako ten můj. > > m. >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 18651
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu