78432

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Eman (194.149.115.254) --- 5. 2. 2007
Re: prÚlet vèel

Nabízím ještě jedno vysvětlení, co je to hot room. V článku o vlhkosti medu (http://edis.ifas.ufl.edu/AA249) píší, že hot room slouží ke snížení vlhkosti medu před vytáčením. Odebírají tam (Florida) včelám ve vrcholné snůšce nezavíčkované plásty, a tím včely podněcují k většímu výkonu a med v plástech musí v hot roomu odvlhčit.
-------------
G.Pazderka
>Co jsem mohl usuzovat z videa z Kanady, tak taková místnost
>je k "odteplení" medu, protože by prostě ihned strčené před linku horké dílo nevydrželo manipulaci.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 20592


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu