78401

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Gustimilián Pazderka (80.78.146.242) --- 3. 6. 2007
Re: Výkup medu v současnosti

Eman: >
Nevím jak to má vyvrátit fakt, že med pomalu s časem ztrácí na kvalitě, jinak řečeno je s časem poškozován.<
.............

Nevím protože neodebírám Včelařství jak je to tam přesně podáno, ale mám přímo na takový sladký přírodní zázrak - přírodní sladinu, převzatý slovní odborný sled od výrobce kaučukové gumy z Fatry.

REGENERACE A DEGENERACE.

Bod mezi němi je sosáček, co nasává tu sladinu do medného volátka. Potom záleží už jen na teplotě a složení a případně jiných podmínkách.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 23058


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu