78405
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- (e-mailem) --- 4. 6. 2007
Re: V?kup medu v sou?asnosti
Ty chemické mrchy nejsou nijak škodlivé pro člověka ale včelám škodí.Jejich měření se provádí ne PODLE JEJICH MNOŽSTVÍ LZE ZJISTIT STÁŘÍ NEBO PŘEHŘÁTÍ MEDU kdy se poškozuje aktivita včelami přidaných enzymů a z medu se pak stává jen sladká šťáva
Pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Pavel Votrubec <votrubec/=/spsul.cz> > Předmět: Re: V?kup medu v sou?asnosti > Datum: 03.6.2007 18:55:24 > ---------------------------------------- > Stářím ztrácí bohužel na kvalitě. > Přibývají v něm časem ty samé nechvalné chemické mrchy jako při > přehřátí....Jen nevím jak rychle... > > Pavel > > ----- Original Message ----- > From: "Antonin Foltyn" <Tonda001/=/seznam.cz> > To: <vcely/=/v.or.cz> > Sent: Sunday, June 03, 2007 1:56 PM > Subject: Re: V?kup medu v sou?asnosti > > > >Nevím jak to má vyvrátit fakt, že med pomalu s časem ztrácí na kvalitě, > >jinak řečeno je s časem poškozován. > > Pokud má med odpovídající kvalitu a dodržují se pravidla skladování, tak > bych se opovážil tvrdit že se i po 2-3 letech nezmění jeho vlastnosti ;-) > > Foltýn > > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 23099
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu