78504
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- Radim Polá?ek (e-mailem) --- 8. 6. 2007
Re: cukr, medovina
Asi ano, zákvas musí viditelně kvasit, bublinky stoupat nahoru a v uzavřené flašce dělat tlak.
R. Polášek
----- Original Message ----- From: "Michal" <e-mail/=/nezadan.iol.cz> To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Friday, June 08, 2007 1:36 PM Subject: cukr, medovina
> Tak to sem mel asi spatne vytvoreny zakvas a spatne to prekvasilo.Tomu bych > se moc nedivil, on mi ten zakvas pripadl takovy divne kalny a na hladine se > tvoril nejaky divny belavy skraloup. Delal jsem to poprvi, tak sem nevedel > jestli je to u techto kvasinek normalni.. Skraloup sem obral a zbytek nalil > po 3 dnech do roztoku s medem, cukrem a vodou. I kdyz prvni tyden to celkem > kvasilo, ale pak to prestalo..
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 23166
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu