78613
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- M.Valenta (88.100.138.200) --- 6. 8. 2007
Re: Medovina
Pokud je medovina uvařená podle návodu přiloženého k Dolským kvasinkám
a pokud je teplota okolo 25°C, měla by se rozkvasit. Pokud
je roztok sladší, mají kvasinky problém začít se množit
(cukr z medu působí jako konzervant).
Potom pomůže provzdušnění medoviny. Já to dělám tak, že k tomuto
účelu mám extra akvarijní vzduchovátko s hadičkou a akvarijním kamenem.
Provzdušňuji po cca 20 min prvé dva dny, poté se již kvasinky "rozjedou".
Přeju hodně zdaru!
Milan
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 24184
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu