78210

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Stonjek (194.228.235.95) --- 27. 1. 2008
Re: nerez

Přiznám se, že tento dotaz mě překvapil, protože vše, včetně obrázku vyšlo ve Včelařství asi před rokem,možná o něco déle. Odkapávače slouží k dokonalému vykapání nádob, věder, sklenic, neboť v nich vždycky něco málo medu zbyde a jak ho dostat ven. Např vědro odkapává "dosucha při pokojové teplotě asi 20 hodin, ve studenu podstatně déle.Takže držet to v ruce nejde a provizoria jsou pouze k jednomu....Někdo namítne, že se dá z toho vymytím vyrábět medovina, ale zkuste to,kolik všeho musíte vymýt, aby vznikl obsah cukru u 50 l zákvasu na 28 stupňú. Takže vědro, nádoba, sklenice nakloněná tak aby vše vyteklo /u sklenic to musí být hodně/ to vše na podstavci, aby se pod to vešla sklenice a ty se pak také slejou dohromady. Odkapávače používám 1 rok a dnes nemůžu pochopit, jak jsem bez nich mohl tak dlouho existovat. Vynikající pomůcka, všem doporučuji! Zdraví R. Stonjek

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 26984


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu