78432
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- Josef ?amalík (e-mailem) --- 1. 4. 2008
jednoduchá výroba medocukrového těsta
Dobrý den.
Někde jsem slyšel, nebo četl, návod na jednoduchou výrobu medocukrového těsta, ale teď si nemůžu vzpomenout jak to přesně bylo. Ale asi se do kyblíku dal práškový cukr a pouze se zalil teplým (řídkým) medem. Po několika dnech to vzájemně prošlo a bylo to hotovo. Nic se nemuselo míchat. Máte někdo zkušenosti a pokud ano můžete napsat přesné údaje - kolik cukru, kolik medu, kolik dní?
Za informace děkuji. Ať to bzučí!!
Jose
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 28609
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
| - mp (89.185.250.195) --- 31. 7. 2009
Re: jednoduchá výroba medocukrového těsta
OVP 2002/1/215
.... Při velkých dávkách se používají dva díly práškového cukru a jeden díl dobře teplého tekutého medu. Do náležitě velké uzavíratelné nádoby se dají vždy vrstvy práškový cukr-med, práškový cukr-med. Povrch vrstvy práškového cukru se zpevní stlačením dlaní. Nejhořejší vrstva v nádobě musí být vždy med. Nádoba se dobře uzavře. Po 3-4 týdnech je práškový cukr prosycen medem a těsto je hotovo. ...
----------------------------------------------------
Dobrý den.
Někde jsem slyšel, nebo četl, návod na jednoduchou výrobu medocukrového
těsta, ale teď si nemůžu vzpomenout jak to přesně bylo. Ale asi se do
kyblíku dal práškový cukr a pouze se zalil teplým (řídkým) medem. Po
několika dnech to vzájemně prošlo a bylo to hotovo. Nic se nemuselo míchat.
Máte někdo zkušenosti a pokud ano můžete napsat přesné údaje - kolik
cukru, kolik medu, kolik dní?
Za informace děkuji.
Ať to bzučí!!
Jose
----------------------------------
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 37071
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu