78124

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


vsusicky (89.102.166.117) --- 6. 4. 2008
Re: Stáčení medu?

Problém asi nebude jen rozehřátí medu v sudu, ale vůbec vlastní manipulace se sudem. Je tedy otázkou, zda se to vůbec vyplatí řešit.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 28763


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
KaJi (88.103.157.154) --- 6. 4. 2008
Re: Stáčení medu?

Problém asi nebude jen rozehřátí medu v sudu, ale vůbec vlastní manipulace se sudem. Je tedy otázkou, zda se to vůbec vyplatí řešit.
-----
To je o pružnosti prodejců. Někdo nabízí beton v sudech, někdo nabídne stočení rozehřátého sudu do vlastních menších nádob/konví.
A někdo přijde na to, že je dobré stanovit ceník podle odebraného množství a formy odběru. Sud, konve, sklenice.

ALe třeba bude taková poptávka po medu, že prodají všichni.

Přiznejte se, kdo má ještě med. :-)

Myslím že místo naříékaní by měly létat špunty, že problém s odbytem a nadprodukcí medu byl právě vyřešen.
Pokud nebude letos nadúroda jako po úhynech před pěti lety.

To bylo vidět jak se tvoří ceny na trhu u výkupců.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 28767


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu