78403
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- František Hazdra (e-mailem) --- 29. 6. 2009
rozehřívání medu
Pro inspiraci uvádím moje řešení termoboxu. Za týden jsem s tím byl hotov. Vytápění fenem o výkonu 1300 W první stupeň. Cirkulace vzduchu 2 ventilátory 24 V, 3 W. Regulace elektronická, dvoupolohový regulátor. Nastavení teploty v rozsahu 40 až 60°C, hystereze 5°C.Rozehřátí potravinářské plechovky při teplotě 47 °C trvá přibližně 12 hodin. Zdraví HaF
http://img10.imgup.eu/termobox1.jpg http://img0.imgup.eu/termobox2.jpg http://img1.imgup.eu/termobox_3.jpg http://img2.imgup.eu/termobox_4.jpg
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 36392
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu