78432

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Kuchař (195.47.40.133) --- 8. 10. 2009
Levný med

Já prodávám med po 160Kč za sklenici 0,7 litru. První med vytočím dokud je co nejřidší - ještě nezavíčkovaný a našlehám ho co nejvíc aby do sebe nabral spoustu vzduchu. Je pak pěkně světlý a pěkně objemově naběhne. Lidem řeknu že je v něm spousta mateří kašičky, proto je tak bílý. Obyčejný řepkáč... Akorát jim doporučím ať ho rychle sní aby neztratil léčivé účinky. Z dalšího točení dělám "lesní" med. Tím že mám včelí dílo neobměňované a je černé jak bota, je aj med z něho takový "vhodně" tmavý. A když ho potom ještě nechám ve sklenicích tepelně upravit - ve vodní lázni - voda 100°C tak 30 minut - tak ani nějak moc rychle nekrystalizuje. Takový med se taky velice dobře prodává. Ještě jsem si říkal že by se dalo nadělat aj několik druhových medů - dát do vytočeného medu třeba vyluhovat mátu, nebo jiné aromatické byliny - možná by to chtělo taky trochu "prohřát" - zatím nevím. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Trochu bysme tím té přírodě pomohli, ne?

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 37997


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
lokvenc.petr (e-mailem) --- 8. 10. 2009
Re: Levný med

Tak nevím, jestli si jen děláte legraci, nebo ... nechtěl bych Váš med.
S pozdravem
Petr


----- Original Message -----
From: "Kuchař" <e-mail/=/nezadan>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Thursday, October 08, 2009 7:31 AM
Subject: Levný med


Já prodávám med po 160Kč za sklenici 0,7 litru. První med vytočím dokud je
co nejřidší - ještě nezavíčkovaný a našlehám ho co nejvíc aby do sebe
nabral spoustu vzduchu. Je pak pěkně světlý a pěkně objemově naběhne. Lidem
řeknu že je v něm spousta mateří kašičky, proto je tak bílý. Obyčejný
řepkáč... Akorát jim doporučím ať ho rychle sní aby neztratil léčivé
účinky. Z dalšího točení dělám "lesní" med. Tím že mám včelí dílo
neobměňované a je černé jak bota, je aj med z něho takový "vhodně" tmavý. A
když ho potom ještě nechám ve sklenicích tepelně upravit - ve vodní lázni -
voda 100°C tak 30 minut - tak ani nějak moc rychle nekrystalizuje. Takový
med se taky velice dobře prodává. Ještě jsem si říkal že by se dalo nadělat
aj několik druhových medů - dát do vytočeného medu třeba vyluhovat mátu,
nebo jiné aromatické byliny - možná by to chtělo taky trochu "prohřát" -
zatím nevím. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Trochu bysme tím té přírodě
pomohli, ne?


__________ Informace od ESET Smart Security, verze databaze 4488 (20091007)
__________

Tuto zpravu proveril ESET Smart Security.

http://www.eset.cz




__________ Informace od ESET Smart Security, verze databaze 4488 (20091007) __________

Tuto zpravu proveril ESET Smart Security.

http://www.eset.cz

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 37998


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Sroll Josef (e-mailem) --- 8. 10. 2009
RE: Levný med

Jsi vřed celé včelařské komunity a navíc bych řekl, že kecáš.
Pepa

-----Original Message-----
From: vcely-bounces/=/v.or.cz [mailto:vcely-bounces/=/v.or.cz] On Behalf Of Kuchař
Sent: Thursday, October 08, 2009 7:32 AM
To: Včelařský mailing list
Subject: Levný med

Já prodávám med po 160Kč za sklenici 0,7 litru. První med vytočím dokud je co nejřidší - ještě nezavíčkovaný a našlehám ho co nejvíc aby do sebe nabral spoustu vzduchu. Je pak pěkně světlý a pěkně objemově naběhne. Lidem řeknu že je v něm spousta mateří kašičky, proto je tak bílý. Obyčejný řepkáč... Akorát jim doporučím ať ho rychle sní aby neztratil léčivé účinky. Z dalšího točení dělám "lesní" med. Tím že mám včelí dílo neobměňované a je černé jak bota, je aj med z něho takový "vhodně" tmavý. A když ho potom ještě nechám ve sklenicích tepelně upravit - ve vodní lázni - voda 100°C tak 30 minut - tak ani nějak moc rychle nekrystalizuje. Takový med se taky velice dobře prodává. Ještě jsem si říkal že by se dalo nadělat aj několik druhových medů - dát do vytočeného medu třeba vyluhovat mátu, nebo jiné aromatické byliny - možná by to chtělo taky trochu "prohřát" - zatím nevím. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Trochu bysme tím té přírodě pomohli, ne?

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 37999


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Pavel Votrubec (e-mailem) --- 8. 10. 2009
Re: Levný med

Hmm...
Však na tebe dojde vtipálku.
Černý humor nad mravenčí nedoceněnou prací poctivých včelařů....

----- Original Message -----
From: "Kuchař" <e-mail/=/nezadan.spsul.cz>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Thursday, October 08, 2009 7:31 AM
Subject: Levný med


Já prodávám med po 160Kč za sklenici 0,7 litru. První med vytočím dokud je
co nejřidší - ještě nezavíčkovaný a našlehám ho co nejvíc aby do sebe
nabral spoustu vzduchu. Je pak pěkně světlý a pěkně objemově naběhne. Lidem
řeknu že je v něm spousta mateří kašičky, proto je tak bílý. Obyčejný
řepkáč... Akorát jim doporučím ať ho rychle sní aby neztratil léčivé
účinky. Z dalšího točení dělám "lesní" med. Tím že mám včelí dílo
neobměňované a je černé jak bota, je aj med z něho takový "vhodně" tmavý. A
když ho potom ještě nechám ve sklenicích tepelně upravit - ve vodní lázni -
voda 100°C tak 30 minut - tak ani nějak moc rychle nekrystalizuje. Takový
med se taky velice dobře prodává. Ještě jsem si říkal že by se dalo nadělat
aj několik druhových medů - dát do vytočeného medu třeba vyluhovat mátu,
nebo jiné aromatické byliny - možná by to chtělo taky trochu "prohřát" -
zatím nevím. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Trochu bysme tím té přírodě
pomohli, ne?


__________ Informace od ESET Smart Security, verze databaze 4488 (20091007)
__________

Tuto zpravu proveril ESET Smart Security.

http://www.eset.cz




__________ Informace od ESET Smart Security, verze databaze 4488 (20091007) __________

Tuto zpravu proveril ESET Smart Security.

http://www.eset.cz



Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 38000


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

      
Pavel Zajicek (213.155.229.110) --- 8. 10. 2009
Re: Levný med

Chlapi,

to je ironie ne, osobne neznam zadneho vcelare, ktery by si takto pocinal a mate nekdo z Vas zakaznika v Cesku, ktery by Vam byl za takovy hnuj ochoten dat 160 CZK.

Pavel

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 38002


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

         
Albert Gross (78.98.204.74) --- 8. 10. 2009
Re: Levný med

Je to naozaj humus, ale ako zistíte, či takýto " kuchař" medzi nami nie je ?

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 38012


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Meduška (88.146.4.30) --- 8. 10. 2009
Re: Levný med

Takovéto příspěvky se snad hodí zveřejňovat 1. dubna,ne?

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 38001


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
(e-mailem) --- 8. 10. 2009
Re: Levn? med

Pěknej humus


> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: Kucha? <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: Levn? med
> Datum: 08.10.2009 07:31:40
> ----------------------------------------
> Já prodávám med po 160Kč za sklenici 0,7 litru. První med vytočím dokud je
> co nejřidší - ještě nezavíčkovaný a našlehám ho co nejvíc aby do sebe
> nabral spoustu vzduchu. Je pak pěkně světlý a pěkně objemově naběhne. Lidem
> řeknu že je v něm spousta mateří kašičky, proto je tak bílý. Obyčejný
> řepkáč... Akorát jim doporučím ať ho rychle sní aby neztratil léčivé
> účinky. Z dalšího točení dělám "lesní" med. Tím že mám včelí dílo
> neobměňované a je černé jak bota, je aj med z něho takový "vhodně" tmavý. A
> když ho potom ještě nechám ve sklenicích tepelně upravit - ve vodní lázni -
> voda 100°C tak 30 minut - tak ani nějak moc rychle nekrystalizuje. Takový
> med se taky velice dobře prodává. Ještě jsem si říkal že by se dalo nadělat
> aj několik druhových medů - dát do vytočeného medu třeba vyluhovat mátu,
> nebo jiné aromatické byliny - možná by to chtělo taky trochu "prohřát" -
> zatím nevím. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Trochu bysme tím té přírodě
> pomohli, ne?
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 38006


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

      
(89.235.30.9) --- 8. 10. 2009
Re: Levn? med

Milí příteli.
Tak Tobě bych nechal za takto upravený med ustřelit koule.a obě ruce a určitě by mě zato nikdo netrestal aspoň ne ze včelařské veřejnosti.Med

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 38010


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu