78128

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


KaJi (88.103.157.154) --- 31. 10. 2009
Re: dřevěná nádoba na med

pokud budu med skladovat v dřevěné nádobě, např. v novém vinařském sudu, pak med zřejmě pojme vůni dřeva..

No pachuti ze sudu od whisky, nebo koňaku bych se nebránil.
Ale když u toho jsme, na nádoby ke skladování medu jsou dotace. Volil bych něco s atestem.

Skladování medu v sudu je zmniňováno i v pohádce o Chytré horákyni. On se med asi v něčem jiném dřív neskladoval.
Viz častý obrázem medvěda se sudem medu.
Takže bych si na med dal ještě cedulku BIO EKO a SELSKÝ. To pro případ, že by nějakou chuť chytil. :-)

Karel

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 38414


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu