76651

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


R. Polášek (83.208.54.27) --- 10. 1. 2010
Re: Kamna v maringotce

Normálně se prostup komínové roury dělá, co jsem viděl, stěnou maringotky a těsní něčím jako skelnou vatou. Právě že je tam teplota až pár stovek stupňů plus pohyb daný teplotní roztažností. Přes střechu musí být klasika, na rouře "klobouk" ve tvaru obráceného V, na prostupu střechy zvýšený lem. Vzhledem k vysoké teplotě by roura měly být z masivu tak 2 mm ocelového plechu a klobouk taky vodotěsně navařený na rouru, tenčí plechy vodotěsně navařit je problém. Nebo pájení vysokotavitelnou pájkou...

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 39827


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu