78432
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- B.Tichý (90.183.115.37) --- 30. 1. 2010
Pane Streite, přestante se již tak vychloubat a hlavně hanit /pomlouvat/ všechny druhé. Rozumná kritika a návrhy ano.Raději více přemýšlet než okamžitě reagovat. Znáte přísloví- dvakrát měř..Ale k věci:Zkuste likvidovat varoazu /tak jak to dělají většinou u nás i ve světě/ co nejmenším množstvím chemie ,lépe řečeno menším množstvím jedů a také memají roztoče.Nač panenské dílo, když ho tolik poškozujete, jaký bude potom med?sice chuťově možná lepší, ale zdravotně horší.Pokud se bude příliš dlouho používat tolik chemie, přestane ničit roztoče.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 40432
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
| - Pavel Streit (78.136.140.232) --- 30. 1. 2010
Re:
Já jsem pro, ovšem to bychom mezi sebou nesměli mít jedince, co nevědí co to léčivo je. Pokud mi soused řekne, že při odběru zimní měli smíchal všechny vzorky dohromady a že to potom nějak rozdělí a pošle do různých organizací, co si mám o něm myslet! Takový včelař mezi námi nemá místo. Znám včelaře, co dělají jen fumigaci varidolem, nebo gabony a jaké mají spady.Takové vzorky jsou pak nelegitimní jak na varoa, tak na spory moru. Teď mluvte.P.S
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 40438
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu