78508
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
| - Olda Vancata --- 25. 9. 2003
Re: Vaření vosku
> Pro ořezávání spodku voskového koláče se mi dlouhodobě osvědčilo > použití širokého dláta, jde to lépe a snadněji než nožem. Zakrytí > vosku v nádobě je důležité pro to, aby se koláč neroztrh při > chladnutí, ne že by to nějak vadilo, ale jse s tím pak horší > manipulace.
Nejuspornejsi a nejmin namahavy je pouzivani hobliku na sejra
\vov
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 4099
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu