78252

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


R. Polášek (85.71.180.241) --- 16. 4. 2010
Re: biologick? past

Kdysi jsem nad systémem biologické pasti taky uvažoval. Aby to co nejméně zatížilo včely, vymyslel jsem trubčí plod nechat zmrazit v mrazničce, což by mělo roztoče zabít, konzultoval jsem to ve VUVČ a potom rozmrazený mrtvý plod vrátit včelám. Uvažoval jsem tak, že včely využitelné bílkoviny z mrtvé trubčiny vysají, takže se určitá část energie z toho plodu do včelstva vrátí. Ale nevyzkoušel jsem to. Takže tuto myšlenku zveřejňuji, kdo má zájem, ať to vyzkouší...

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 43391


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
P.K. (90.178.157.91) --- 16. 4. 2010
Re: biologick? past

kdo má rozum,tak si trubce chová...,kdo ho nemá a má pár včelstev ať to dá slepicím(když byla varoa nová a člověk čuměl jak puk na ty mrchy,a sbeběhli se slepice se fšech humen,to byla taky past...)kdo má těch včelstev hafol,tak snad když má tu potřebu tak at to snad spálí,uvaří,protože ten brouk docela snese....

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 43395


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu