78612
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazení
- Kristl Pavel --- 12. 1. 2004
RE: Medovina
Zkvašený med v zásadě nevadí, ušetří se tím práce kvasinkám. Nesmí však mít žádnou pachuť. Té se nezbavíš ani po překvašení na medovinu. Jinak osobně zastávám názor, že dobrá medovina se může vyrobit jedině z dobrého medu. Ale je to taky otázka celkového množství, které vyrábím. Pavel
> ... Je to asi na vylití, ale nešla by z toho uvařit medovina?
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 4866
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
| - Menšík Josef --- 13. 1. 2004
Re: Medovina
sám mám skušenosti ža na medovinu není třeba rostok vařit . Mám takové recepty doma. Medovina je kvašený nápoj tak jako víno. ale vtromto případě bych to nechal přejít varem aby se zničily divoké kvasinky. Jejich konkurenci ušlechtilé nepřekonají Pepan
----- Original Message ----- From: "Kristl Pavel" <Kristl/=/oez.cz> To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Monday, January 12, 2004 1:48 PM Subject: RE: Medovina
Zkvašený med v zásadě nevadí, ušetří se tím práce kvasinkám. Nesmí však mít žádnou pachuť. Té se nezbavíš ani po překvašení na medovinu. Jinak osobně zastávám názor, že dobrá medovina se může vyrobit jedině z dobrého medu. Ale je to taky otázka celkového množství, které vyrábím. Pavel
> ... Je to asi na vylití, ale nešla by z toho uvařit medovina?
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 4877
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu