78619
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- gp (93.92.52.23) --- 19. 12. 2010
Re: Poděkování
Dobré je proti octovatění šťávu pasterovat (je to postup jak na teplý tak také na studený způsob) a uchovat v místnosti kde nemají přístup ke kvasu mušky octomilky. Je nutné, také, aby se v prostoru kde probíhá alkoholová fermentace medoviny nevyskytovala další fermentace octová. U vinařů je to děs, když mají něco infikováno octem nebo octovými bakteriemi. Tyto bakterie mohou být i v nádobách ve stěně. Zdravím do Banja Luka - Srpska_gp_
.......
Magdalena Šajinovičová (109.165.162.195) --- 19. 12. 2010
Poděkování
NO PÁNOVÉ ,zcela jste mě překvapili ,že jste reagovali ,bravo!
A díky.Hned jste mi zvedli náladu .Ten ocet si nechám ,byl to kvalitní med.Ovšem neznamená ,že když pobývám dlouhodobě v Bosně ,že s tímto kvasem končím,naopak jdu znova do toho!Když už se učím chovat včelky ( Díky manželovi)a ne jenom jíst med ,tak ta medovina bude radost.Teď vyrábíme ůly z tvrzelého poliesterenu ,tak jsem zvědavá ,jak na to holky včelí budou reagovat.Pozdrav Vám všem ! Magdalena :)
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 49134
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu