78257

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(e-mailem) --- 11. 6. 2011
Re: Medovina zastudena

Tak to zahoď a začni znovu.

Pepan
> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: Radek <radek.gerberg/=/quick.cz>
> Předmět: Re: Medovina zastudena
> Datum: 11.6.2011 08:43:40
> ----------------------------------------
> Prosím Vás, můžete mě poradit?
> Letos jsem chtěl poprvé vyzkoušet výrobu medoviny, a koupil jsem si Dolské
> hluboko-prokvášející kvasinky. Podle návodu jsem připravil zákvas, a dnes
> ráno po jeho kontrole zjišťuji, že asi nekvasí, ale na jeho povrchu se
> vytváří plíseň. Je to normální proces, nebo je někde chyba??
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 52721


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu