78257

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Radek (88.100.66.7) --- 13. 6. 2011
Re: Re: Medovina zastudena (52718)

Ahoj Radku, návody čtu dost podrobně, byl to můj první pokus o výrobu medoviny a proto jsem se chtěl vyvarovat zbytečných chyb, a nepovedlo se. Dneska jsem si koupil v drogerii sušené hlubokoprokvášející kvasinky vínka, založil jsem kolem 17:°° kodin zákvas a teď kolem 21:°° hodin, tedy po třech hodinách se nestačím divit co v nádobě vyvádějí. Zákvas je kalný a na povrchu je pětimilimetrová vrstva husté pěny. Teď jsem si jistý, že to muselo být kvasinkami. Dolské už nechci, jsem jimi zklamán.
Jinak kvasinky Power od firmy schimansky, jsem si už objednal taky, ty vyzkouším jindy, později. Jinak Tě děkuji za ochotu podělit se o Tvé zkušenosti a poznatky, a připojuji svůj E-mail: radek.gerberg/=/quick.cz
Díky Radek

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 52742


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu