78252

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


ali a miri (217.197.33.122) --- 6. 1. 2012
Re: kvalita medu

Staženo z centrum.cz,

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 55377


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Sroll Josef (e-mailem) --- 6. 1. 2012
RE: kvalita medu

Upřesni

-----Original Message-----
From: vcely-bounces/=/v.or.cz [mailto:vcely-bounces/=/v.or.cz] On Behalf Of ali a miri
Sent: Friday, January 06, 2012 9:52 AM
To: Včelařský mailing list
Subject: Re: kvalita medu

Staženo z centrum.cz,

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 55378


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

      
ali a miri (217.197.33.122) --- 6. 1. 2012
Re: kvalita medu

http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/grafika/2012/01/05/seznam-nekvalitnich-potravin-vysledky-kontrol/?cid=727636

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 55381


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

         
krystof (85.93.119.54) --- 6. 1. 2012
Re: kvalita medu

toto je komplet prehled

http://www.szpi.gov.cz/docDetail.aspx?docid=1034966&docType=ART&nid=11343

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 55383


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu